Услови и правила

Давател на услуги и продавач на производите и услугите во е-трговија на веб платформата Fur Fashion MK е Фур Фасхион Цхионати Ателиер ДООЕЛ Скопје, Ул. КЕЈ 13-ТИ НОЕМВРИ Бр.2 ГТЦ лок./8 Д.Е.485 СКОПЈЕ – ЦЕНТАР.

На нашата веб платформа Fur Fashion, ви нудиме можност за купување производи од крзно и кожа и тоа: бунди, бланкети, теписи и табуретки. Освен производите од природно крзно и кожа, на нашата веб платформа можете да купите екслузивни модни додатоци како ташни, каиши, паричници, ташни за лаптоп, од Италијанскиот бренд Валентино. Со кликање на истите вие можете да ја видите содржината на продуктите.

Користејќи ги услугите понудени на веб платформата на Fur Fashion MK, корисникот ги прифаќа овие услови. Составен дел од овие услови се одредбите за заштита на податоците што можете да ги најдете и прочитате на страницата за безбедност и приватност. Условите може да ги прочитате во секое време на оваа страница, а ние го задржуваме правото за промените на истите без претходна најава.

Основни поими: 

Корисник

Корисник е секое физичко или правно лице кое ги посетува или ги користи услугите на оваа веб-платформа. Во процесот на нарачување и при користење на други услуги каде што е потребно внесување на податоци, корисникот е должен да внесе точни податоци.

Купувач

Купувач е секое физичко или правно лице кое преку веб платфромата www.furfashion.mk нарачува и купува од понудените производи.

Основни обврски на продавачот

FUR FASHION, како давател на услуги и продавач во онлајн продавницата, дејствува и обезбедува услуги во согласност со овие услови и Законот за трговија, Законот за електронска трговија, Законот за облигационите односи, Законот за заштита на потрошувачите, Законот за регистрирање на готовински плаќања и Законот за податоци во електронски облик и електронски потпис, како и сите останати закони и подзаконски акти кои ја регулираат онлајн трговијата во Р.С.Македонија.Нарачки и потврда за плаќање

Најпрво е потребно да навигирате до нашата веб страна. Без најава на истата вие ќе можете да ги користите нашите услуги. Го избирате посакуваниот продукт, одбирате дали сакате еден или повеќе продукти и ги додавате во кошничка. Ги внесувате вашите точни податоци за достава на производите. Извршувате плаќање кое се извршува исклучиво преку е-трговија. Добивате е-маил како потврда за успешно направена нарачка. 

Достава до вашиот дом

Вашата нарачка пристигнува директно до адресата која ја имате оставено при правење на нарачката.

Откажување на нарачка

Купувачот има право да ја откаже својата нарачка 12 часа пред предвидениот тремин за достава.

FUR FASHION може да ги менува своите понуди и да ги проширува истите. Затоа овие деловни услови може да се променат или ажурираат без претходно известување. Затоа препорачуваме редовно да ги проверувате овие услови.

Доколку имате дополнителни прашања, ве молиме контактирајте не на нашата офицјална е-маил адреса chionatiatelier@gmail.com или на нашите официјални facebook и Instagram профили: 

https://www.facebook.com/furrfashion 

https://www.instagram.com/chionatifurfashion/